info

Postanite korisnik / Prijava kvara

Optimizacija za web pretraživače

Web dizajn usluge

izradawebsajta1

sacms1

htmlsajt1

azuriranje1

seo1

copy1

SEO (eng. Search engine optimization)je proces prilagođavanja web sajta tako da on bude vidljiv pretraživačima i pojavljuje se u takozvanim "organskim" rezultatima pretrage, odnosno, rezultatima koji nisu plaćeni.


S obzirom da većina posjetilaca dolazi putem raznih pretraživača (Google, Yahoo, Bing), potrebno je izraditi inteligentnu SEO strategiju u cilju prilagođavanja web stranice ključnim riječima iz domena poslovanja Vaše kompanije i time ostvariti bolje pozicioniranje na pretraživačima. Obezbjediti sadržaje od kojih će posjetioci imati koristi je jedan od naših prioriteta.


Zašto je važno da Vaš sajt bude optimizovan za pretraživače?
Razlog je veoma očigledan - što je sajt na boljoj poziciji u rezultatima pretrage, to je veća vjerovatnoća da će privući više posjetilaca, Više posjetilaca na sajtu znači više potencijalnih klijenata, a ovo je cilj kome svi vlasnici sajtova teže.

 

SEO može da se odnosi kako na pojavljivanje u osnovnim rezultatima pretrage, tako i na pojavljivanje u rezultatima za specifičnije pretrage, kao što je pretraga slika, video sadržaja, blogova i td.
Formea tim će vam ponuditi Dobru SEO strategiju.Uzimamo u obzir način na koji funkcionišu pretraživači, zatim koji su to pojmovi koji se traže na internetu, kao i koje su to tačne fraze koje ljudi upisuju u polje za pretragu kada pretražuju.

Kao dobri stručnjaci uzimamo u obzir sve ove faktore i zatim prilagođavamo sadržaj sajta i njegov kod tako da bude najbolje "pročitan" i indeksiran od strane pretraživača, ali istovremeno prilagođen i privlačan za posjetioce.

Drugi, podjednako važan dio naše strategije jeste izgradnja linkova i taktika promovisanja sajta putem interneta.

Mi težimo ka tome da budete Zadovoljni svojim web sajtom, ali isto tako i brojem posjetilaca.

Formea  Visoko

Kralja Tvrtka,

71300 Visoko

Tel  +387 32 739-217

Besplatna info linija  ‎0800 30 508

formea mali2

Formea Visoko © Sva prava zadržana.

Zabranjeno kopiranje bez prethodne dozvole

 

NAVIGACIJA

 *Postanite naš korisnik

* Prijava kvara

* Često postavljena pitanja (FAQ)

* Vijesti i obaviještenja

* Opšti uslovi poslova

PRIJAVA ZA NOVOSTI

Prijavite se na našu listu za prijem naših obavještenja i novosti i uvek budite u toku i obavješteni o svemu